Me hoidamme puut, pihat ja maisemat. Soita meille 040 733 5450 tai 040 544 2337

Puunkaato ja haastavat kaatotyöt: Tampere, Ylöjärvi ja koko Pirkanmaan alue

Haluatko avartaa pihapiiriäsi muutamalla puunkaadolla? Vai kaipaatko ammattilaisen apua ongelmapuun kaadossa? Anna meidän hoitaa homma!
Palvelemme laajalla aluella Pirkanmaalla: toimialueeseemme kuuluvat mm. Tampere, Ylöjärvi sekä alueen muut paikkakunnat.

Kaikenlaisten puiden kaato turvallisesti

Lähtökohtaisesti yritämme kaataa puut tyveltä, mutta turvallisuus on meille kuitenkin tärkeintä. Käytämme siis myös kiipeilytekniikkaa tai nostokoria saadaksemme puun hallitusti ja turvallisesti maahan. Tyveltä kaadettaessa on turvallisinta käyttää esimerkiksi vinssiä tai kaatotunkkia.

Harkittu kaatosuunta, riittävä ammattitaito ja käytännön kokemus takaavat onnistumisemme paikassa kuin paikassa.

Kiipeilytekniikka

Kiipeilytekniikkaa käyttäen pystymme kaatamaan kaikenlaiset puut kaikenlaisissa paikoissa. Tämä tekniikka vaatii kaksi työntekijää. Kiipeilijä on kiinni puussa aina vähintään kahdesta paikasta. Turvavarusteiden käyttö on ehdotonta silloin, kun työskennellään moottorisahan ja köyden kanssa puussa.

Nostokori

Nostokori otetaan käyttöön hankalimmissa tilanteissa. Esimerkiksi rakennustyömaalla tai tien vieressä on yleensä tilaa riittävästi, mutta aikaa vain rajoitetusti. Nostokori on paras ratkaisu silloin, kun puu on liian laho tai muuten liian vaarallinen kiivetä.