Me hoidamme puut, pihat ja maisemat. Soita meille 040 733 5450 tai 040 544 2337

Tekijöillä vankkaa osaamista viheralan töistä

JSW Viherhoito toimii pääosin Pirkanmaan alueella ja tarjoaa monipuolisia pihojen, puiden ja maisemien huolto- ja hoitopalveluja. Tutustu ammattilaisiin ja ota yhteyttä!

John Wolbert

John perusti vaimonsa kanssa JSW Viherhoidon vuonna 2006. Moniosaajana hän tunsi omanlaisensa yrityksen tarpeellisuuden viherpuolella.

John on suorittanut erilaisia opintoja sekä kotimaassaan Hollannissa että Suomessa. Metsurin koulutuksen jälkeen hän jatkoi kansainvälistä metsätalousinsinöörikoulutusta, joka toi hänet Suomeen. Suomeen muutettuaan hän osallistui yrittäjäkoulutukseen ja suomenkielen opintoja tulivat myös suoritettua. Arboristikoulutus laajensi hänen osaamistaan työssään.
 
Yli 20 vuoden työkokemus viheralalla takaa tuntemuksen kaikkeen kotioven ulkopuolella olevaan vihreään ympäristöön. Ota yhteyttä ja soita puh. 040 733 5450!

Saija Wolbert

Saija on yrityksen toinen tukijalka. Hän aloitti myös metsurikoulutuksella ja jatkoi siitä kansainväliselle metsätalousinsinööripuolelle. Hänellä on myös kansainvälistä ympäristöhallinnon koulutusta sekä arboristikoulutusta.

Saijalla on yli kymmenen vuoden kokemus viheralan töistä ja hän on myös vastuussa osan yrityksen paperitöistä. Soita puh. 040 544 2337!