Me hoidamme puut, pihat ja maisemat. Soita meille
 John Wolbert 040 733 5450 tai Saija Wolbert 040 544 2337

Tekijöillä vankkaa osaamista viheralan töistä

JSW Viherhoito Oy toimii pääosin Pirkanmaan alueella ja tarjoaa monipuolisia pihojen, puiden ja maisemien huolto- ja hoitopalveluja. Tutustu ammattilaisiin ja ota yhteyttä!

John Wolbert

John perusti vaimonsa kanssa JSW Viherhoito Oy:n vuonna 2006. Moniosaajana hän tunsi omanlaisensa yrityksen tarpeellisuuden viherpuolella.

John on suorittanut erilaisia opintoja sekä kotimaassaan Hollannissa että Suomessa. Metsurin koulutuksen jälkeen hän jatkoi kansainvälistä metsätalousinsinöörikoulutusta, joka toi hänet Suomeen. Suomeen muutettuaan hän osallistui yrittäjäkoulutukseen ja suomenkielen opintoja tuli myös suoritettua. Arboristikoulutus laajensi hänen osaamistaan työssään.
 
Yli 25 vuoden työkokemus viheralalla takaa tuntemuksen kaikkeen kotioven ulkopuolella olevaan vihreään ympäristöön. Ota yhteyttä ja soita puh. 040 733 5450!

Saija Wolbert

Saija on yrityksen toinen tukijalka. Hän aloitti myös metsurikoulutuksella ja jatkoi siitä kansainväliselle metsätalousinsinööripuolelle. Hänellä on myös kansainvälistä ympäristöhallinnon koulutusta, yrittäjä- sekä arboristikoulutusta.

Saijalla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus viheralan töistä ja hän on myös vastuussa yrityksen paperitöistä. Soita puh. 040 544 2337!